Orta Ölçekli Elektrikli Hummer Pickup Yakında Gelebilir

General Motors, orta büyüklükte bir Hummer kamyoneti piyasaya sürebilir.
20-10-2022 11:11 - 15340 Okundu

Otomobil üreticisine yakın kaynaklar, küçük bir Hummer EV kamyonetinin GM'nin California stüdyosunda zaten   konsept aşamasında olduğunu ve öncelikli bir proje olarak görüldüğünü iddia ediyor. GMC sözcüsü Mikhael Farah proje hakkında yorum yapmaktan kaçınırken, GM'nin Hummer markasının güçlü bir tanınırlığa ve güçlü bir takipçi kitlesine sahip olduğuna ve böyle bir ürünü uygulanabilir kıldığına inandığı anlaşılıyor.

Mevcut Hummer EV, altı haneye ulaşan fiyat etiketine rağmen, verilen 90.000'den fazla siparişle General Motors için büyük bir başarı olduğunu kanıtladı. Otomobil üreticisinin fabrikasında üretim yavaş yavaş artıyor ve 30 Eylül itibariyle teslim edilen 781 adet örnekle  Hummer SUV'nin üretimi daha da hızlanacak.

Auto News, Hummer markasından daha küçük bir EV'nin Avrupa pazarına girerek markanın erişimini ve çekiciliğini artırabileceğini belirtiyor.

Aracın tasarımı ve güç aktarma organları ile ilgili ayrıntılar henüz belirsiz. Ancak, her durumda, araç GM'nin Ultium platformunu kullanacak.