Ortadan Motorlu Corvette Yeniden Görüntülendi

Corvette' nin yeni versiyonu testlerine devam ediyor
21-12-2018 19:14 - 21852 Okundu

Chevrolette' in efsaneleşmiş modeli Corvette, önümüzdeki yıllarda ortadan motorlu olarak da yollardaki yerini alacak.Amerika'da testlerine devam eden araç, hafif kamuflajı ile casus kameralar tarafından görüntülendi.Hafif kamuflaj sayesinde aracın birtakım tasarım özelliğini de görebiliyoruz.

Daha öncede görüntülenen model, bu sefer biraz daha farklı bir tasarım ile kendini gösterdi. Ön bölümü diğer prototiplere göre farklılık gösteren model, ön tamponun alt kısmında geniş hava girişlerine sahip. Ayrıca yapıları da biraz daha farklılık gösteriyor.Ancak bu tasarım, şirketin insanları şaşırtmak için uyguladığı bir taktik de olabilir.

Fotoğraflara yakından baktığımızda ise ön bölümde LED çizgiler görülüyor. Farların çevresinde led çizgiler kullanan Corvette, arka bölümde de yeniliklere sahip.Yuvarlak stoplar ile gelecek olan model, yine her zamanki gibi tasarımı ile kendine hayran bırakacak gibi duruyor.

2019 yılı içerisinde tanıtılması beklenen yeni model, elektrikli motor seçeneği ile de gelebilir.Ancak geliştirmede yaşanan bazı problemlerden dolayı, hibrit versiyonun daha sonra tanıtılacağı da söyleniyor.