Peugeot E-Rifter 2024 MY İçin Güncellendi

Peugeot, Rifter modelini güncelledi.
07-11-2023 09:41 - 16482 Okundu

Peugeot elektrikli E-Rifter'ı orta yaş yenilemesine tabi tuttu. E-Rifter, 10 inçlik bir bilgi-eğlence ekranı, revize edilmiş ön uç tasarımı ve daha uzun menzil gibi iyileştirmelerle Peugeot'nun elektrikli araç yelpazesinin geri kalanıyla aynı seviyeye getiriliyor.

Ön tarafta E-Rifter, Peugeot'nun 'üç pençe' tasarımına sahip yeniden tasarlanmış bir çift far ile birlikte yeni bir ön tampona sahip. Alıcılar ayrıca iki yeni renk seçeneğine sahip olacak: Sirkka Yeşili ve Kiama Mavisi. Bu değişikliklerin dışında, 2024 E-Rifter, makyaj öncesi araçla aynı geniş van tabanlı MPV görünümünü ve düzenini koruyor.

İç mekanda da değişiklikler yapıldı. Standart olarak, gösterge panelinde artık kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto içeren merkezi bir 10 inç HD dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. Orta konsolda kablosuz bir telefon şarj pedi bulunurken, kabinde ayrıca iki USB-C portu, bir USB-A portu ve 230V soket yer alıyor. Direksiyon simidi artık ısıtmalı ve Peugeot'nun sürüş yardımı ve güvenlik teknolojileri paketi daha önce olduğu gibi dahil edildi.

50kWh batarya ve 134bhp güç çıkışına sahip tek elektrikli motor değişmeden kalıyor. Bununla birlikte, E-Rifter'ın menzilinde iyileştirmeler yapılarak eski modellerde yaklaşık 170 mil olan menzil 199 mile çıkarıldı. Akü, 100 kW DC şarj cihazı ile sadece 30 dakika içinde %0'dan %80'e kadar şarj edilebiliyor. 

E-Rifter iki uzunlukta mevcuttur: 5 koltuklu Standart (4,4 metre) veya 7 koltuklu Uzun (4,7 metre). Önceki modelin devasa bagajının hayranıydık ve neyse ki bu değişmedi, koltuklar katlandığında 4.000 litreye varan bir kapasiteye sahip.

E-Rifter Şubat 2024'ten itibaren satışa sunulacak.