Porsche 718 Boxster T ve Cayman T Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

Porsche, yeni modellerinin örtüsünü kaldırdı.
19-12-2018 10:22 - 15381 Okundu

Geçtiğimiz aylarda Almanya’daki testleri sırasında görüntülenen Porsche 718 Boxster T ve Cayman T’ ın özellikleri ve görselleri internet üzerinden yayınlandı.

T versiyonları S versiyonların yerine getiren Porsche, bu modellerinde 2.0 litrelik ünite kullandı. 300 hp güç üretebilen modeller, 7 ileri otomatik veya 6 ileri manuel vites seçeneği ile satın alınabilecek.PASM adı verilen spor şasi teknolojisi sayesinde yere 2.5 cm yaklaştırılan Porsche 718 Boxster T ve Cayman T,  standart modellerde bulunmayan Sport Chrono ve Porsche Torque Vectoring sistemleri ile de donatıldı.

Kabine geçtiğimizde ise ilk olarak bilgi-eğlence ekranının yerine bir saklama alanı geldiğini görüyoruz. Kapı kollarında ise kumaş versiyonlar isteğe göre değiştirilebiliyor.Aracın belli oranda hafiflediğini düşünenlerin yanıldığını da söyleyelim.Çünkü motora eklenen partikül filtreleri ağırlığı arttırıyor.Bu nedenle de performans standart model ile aynı kalıyor.

TASARIM ÖZELLİKLERİ

20 inçlik gri renkli alaşım jantlar, çift egzoz çıkışı, T logosu, ön konsolda ve döşemelerde 718 logosu aracın farklı versiyon olduğunu kanıtlıyor.

718 Cayman T ve Boxster T  fiyatları 63.000€ ile 65.000€ arasında değişiyor.