Subaru WRX STi Özel Bir Versiyon ile Geliyor

Yeni versiyon ile Detroit otomobil fuarında tanışacağız.
21-12-2018 09:05 - 20749 Okundu

Bir dönem Türkiye'de de satışta olan ancak daha sonra satışı durdurulan Subaru WRX STi varlığını hala bazı pazarlarda sürdürüyor. Özellikle Amerika'da kendine has bir müşteri kitlesi olan model, bu nedenle Detroit Otomobil Fuarı'na özel bir versiyon ile katılacak.Hatta Subaru, yeni modelinin tanıtımlarına bile başladı.

Yayınlanan videodaki araçta standart modele göre yeni parçaların eklendiğini görüyoruz. Ön tamponda yer alan hava girişlerini yatay çıtalarla süsleyen Subaru, ön bölümde bir de splittere yer vermiş.

Standart modele göre daha geniş tabanlı lastikler kullanacak olan model, bu nedenle ön ve arka çamurluklarını büyütmüş. Ayrıca Subaru' nun ralli araçlarından bildiğimiz altın renkli alaşım jantlar, bu versiyonda da kullanılmış gibi duruyor.Bagajun üzerindeki büyük kanat  ve geniş egzoz çıkışları aracın sportifliğini daha da arttırmış.

Adının S209 olduğu tahmin edilen bu özel versiyon, kaputunun altında 2.0 litrelik turbo benzinli ünite ile gelecek. Ayrıca performansı arttırmak için hızlandırılmış direksiyon, 18 inç çaplı Brembo frenler, karbon fiber tavan gibi detaylara da yer verilmiş.