VW, ID.4 İçin Yeni Yazılım Güncellemesini Yayınladı

Volkswagen elektrikli ID.4 için yeni bir yazılım güncellemesi başlattığını duyurdu.
07-12-2022 09:20 - 22582 Okundu

 VW'nin crossover modeli ID.4, gelişmiş navigasyon özellikleri, otomatik tutma, güncellenmiş bir UX ve yeni bir 12 voltluk batarya alacak.

İlk iyileştirme ile kullanıcılar,  arama sonuçlarını daha iyi filtreleyebilecekler. Ekstra ücret karşılığında,  üç yıllık hızlı şarjı hangi istasyondan alacaklarını seçebilecekler. Sağlayıcıdan bağımsız olarak şarj hızlarına göre istasyonları da filtreleyebilecekler.

Ek olarak, ID.4 artık bu güncellemeyle birlikte bir "Auto Hold" işlevine sahip olacak. Bu özellik, sürücünün tamamen durduktan sonra araç öne doğru kaymadan ayağını fren pedalından çekmesine olanak tanıyor. Tekrar yola koyulmak için ise  gaz pedalına basmaları yeterlidir. araç sahipleri, bilgi-eğlence sistemi aracılığıyla bu özelliği açıp kapatabilecekler.

Konu açılmışken Volkswagen, sürücüye yol hakkında daha fazla bilgi sağlamak için dijital gösterge ekranını da güncelledi. Ekranda artık   şarj durumu yüzdesi de yer alacak. Geçerli sürüş modu (Eco, Comfort, Sport, Custom veya Traction) ile birlikte mevcut sürüş verileri ve ortam sıcaklığı hakkında bilgi veren bir yol bilgisayarı da ekranda gösterilecek. Ayrıca bazı küçük hatalar giderildi ve dijital güvenlik iyileştirildi.