Yeni 2019 Audi Q8 Fiyatı Ne Olur? İlk Görsel Yayınlandı

Şirket, yeni modeli için ilk teaserı bizlerle paylaştı.
24-04-2018 12:22 - 20393 Okundu

Audi’ nin merakla beklenen modeli Q8’ in tanıtım tarihine yavaş yavaş yaklaşıyoruz.Marka da model üzerindeki heyecanı arttırmak için tanıtım çalışmalara başladı.

Şirket, model hakkında pek fazla şey söylemiyor, ancak kısa bir süre içinde piyasaya sürüleceğinin altını çiziyor.Büyük ihtimalle de Pekin’deki otomobil fuarında yeni Q8 ile tanışacağız.

Yayınlanan teaser görüntüsüne göre Q8, geniş bir ızgaraya ve sportif çizgilere sahip.Eğimli tavanı, kaslı arka çamurlukları,masif alaşım jantları ve ince arka lambaları modelin diğer tasarım unsurları arasında.Modelde ayrıca büyük hava girişleri ve sportif bir ön cephe de göreceğiz.

MLB Evo platformu üzerinde geliştirilen Yeni Q8, farklı motor seçenekleri sunacak.Giriş seviyesinde 252 hp gücündeki 2.0 litrelik dört silindirli motor görev yapacak.Ayrıca 355 hp’ lik 3.0 litrelik V6 ünitenin de geleceğini tahmin ediyoruz.

3.0 litrelik benzinli motorun yanına bir de elektrikli motor entegre edilecek.Bu versiyonun toplam gücü ise 443 hp olacak. Elektrikli motoru ile 60 km yol gidebilecek.

Bu motorlar sizin için yeterli değilse SQ8 ve RS Q8 versiyonlarını da bekleyebilirsiniz.Tahminlere göre RS versiyonu 530 hp gücündeki 4.0 litrelik  V8 ünite ile gelecek.