Yeni Audi A7 Testlere SQ7 ile Devam Ediyor

Audi' nin büyük suv modellerinde hafif bir makyajlama yapılacak.
22-10-2018 09:09 - 21519 Okundu

Audi, amira gemisi olarak nitelendirilen modeli Q7' yi hafif bir tasarım değişikliğinden geçirmeye hazırlanıyor.Tasarım olarak hala modern bir yüze sahip olan model, makyajlama sonrası bakalım nasıl bir fasyaya sahip olacka.

Test görüntülerine göre çok büyük değişiklikler yapılmayacak.Tasarım değişikliği, ızgara çerçevesi ve far bölümünde yapılacak.Ayrıca ızgaranın altındaki bölümde de bazı değişiklikler yapılacak gibi duruyor.Arka bölümde de yine birtakım değişiklikler bizi bekliyor.Tampınun alt kısmında ve bagaj kapağı üzerinde hafif de olsa değişimler görülecek.

Tasarım dışında yeni sürücü destek sistemleri de bizleri bekliyor. Izgaranın üzerinde yer alan iki büyük sensör, yeni sistemler ile tanışacağımız anlamına geliyor. Emisyon kurallarından dolayı, motor teknolojisinde de yenilenme bekliyoruz.

SQ7

Q7' nin sportif versiyonu olan model, standart modele göre biraz daha agresif bir tasarım ile gelecek. Hava girişlerinde biraz daha büyük tasarım kullanılacak.Ayrıca çizgiler de keskinleştirilecek.Far takımı da yine standart modele göre biraz daha karizmatik.