Yeni Audi Q8 Ön Bölümü Gözüktü, Fiyatı Ne Olur 2018-06-01

Audi, daha önce yeni Q8' in arka bölümünü gösteren görseller yayınlamıştı.Şimdi ise yeni modelin ön bölümünü gösteren teaser servis edildi.
01-06-2018 05:27 - 17023 Okundu

Audi, yeni Q8' in tanıtımlarına ara vermeden devam ediyor.Neredeyse hergün ya bir video ya da ir görsel yayınlayan Audi, aracın örtüsünü yakın zamanda tamamen kaldıracak.

Daha önce yan ve arka bölümlerini gördüğümüz Audi Q8, şimdi de ön bölümü ile otomobilseverlerin karşısına çıktı.

Facebook üzerinden yayınlanan görsele baktığımızda, aslında 2 sene önce tanıtılan konsept ile neredeyse aynı bir tasarım görüyoruz.Yeni Q8' in diğer Audi modellerinden en büyük fark, dikey şeritli tek çerçeveli ızgara diyebiliriz.

Ön bölümde cesur bir tasarıma sahip olan 2019 Q8, kaputunun üzerinde dinamik çizgilere sahip.Ayrıca led farlar ve gümüş çerçeveli ızgarası ile de şık bir model ile karşılaşacağımızın sinyallerini veriyor.

Arka bölümde de yine iri çamurluklar ve keskin çizgiler bizleri bekliyor. Büyük jantları olan tekerlekler de modeli heybetli görünmesini sağlıyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni modelin motor seçenekleri arasında büyük ihtimalle hibrit ünite de yer alacak. 3.0 litrelik TFSI motor ile kombine edilen elektrikli ünite, 438 hp gücünde olacak ve 700 nm tork üretebilecek.