2016 Mercedes E Serisi İç Tasarımı

2016 model Mercedes-Benz iç tasarımı test sürüşleri sırasında görüntülendi.
15-12-2014 08:28 - 18728 Okundu

2016 yılında satışa çıkacak olan yeni E serisi, Avrupa'da test edilmeye başlandı.Test sürüşleri sırasında iç mekanı görüntünen E serisinin, S serisinden ve C serisinden izler taşıyor.

2015 yılının Eylül ayında Franfurt'ta düzenlenecek olan Auto Show'da tanıtılması beklenen E serisinin dış tasarımı henüz görüntülenememesine rağmen C ve S serisi gibi bir tasarıma sahip olacağı öngörüyor.

Ön konsolun alt ve orta kısımlar C serisinden izler taşısa da multimedya ekranı S serisindeki gibi ön panelin içine oturtulmuş.Bu ekranın altında ise 4 tane alüminyum kaplamalı havalandırma kanalı bulunuyor.

S serisinde kullanılan bazı özel sistemlerin E serisinde de alması beklenirken,şasisinin bazı parçalarını C serisinin MRA platformundan alacak.

2016 yılında yollara çıkması beklenen yeni E serisinde,benzinli motorların yanı sıra, çevreci motorlarında bulunacağı tahmin ediliyor.
Hibrid ve plug-in hibrid seçeneklerinin de sunulacağı açıklanırken, C300'de yer alan 3.0 litrelik V6 ve elektrikli motorunda bu yeni E serisinde bulunacağı ön görülüyor.