2018 Ford Ekim-Yıl Sonu Kampanyaları-Fiyat Listesi

Ford, tüm binek ve ticari modellerinde 0 faizli kredi kullanma fırsatı sunuyor.
11-10-2018 12:58 - 22271 Okundu

Ford, yıl sonu kampanyaların Ekim ayı ile birlikte start verdi. Sonbahardan başlayan kampanyalarda birbirinden iyi fırsatlar sunuluyor. herşey dahil finans paketinden" yararlanacak kişiler için 0 faizli finansman desteği sunuluyor. 45 bin TL peşinat ve 12 aya varan vadeler ile sunulan kredi kampanyasından herkes faydalanabiliyor.

Ekim kampanyalarında diğer başka seçenekler de dikkat çekiyor.Focus TrendX dizel ve benzinli manuel vites seçeneklerinde %11 indirim yapılıyor.Aynı indirim Ecosport modelinde de uygulanıyor.Diğer binek modellerinden birisini tercih edenler için ise %9 indirim yapılıyor.

Peşin alım yapan kişiler ise Focus TrendX dizel ve benzinli manuel şanzıman yüzde 9, diğer binek modellerde ise yüzde 7 indirim fırsatından ayrıca yararlanabiliyorlar.Bu indirimler ile 20 bin TL' ye varan fırsatlardan herkes yararlanabiliyor.

TİCARİ ARAÇ

Tüm Ford ticari araçlarda %4 indirim yapılıyor. Transit Kamyonet ile Van ve Custom Van modellerinde uygulanan "Kobi-çiftçi kampanyası" artık  tüm ticari araçlarda geçerli.Ranger ve Connect modellerinde 1000 TL takas desteği kampanyası da bulunuyor.