2019 Audi A1 Karlı Havada Görüntülendi 2018-01-09

Soğuk hava testleri devam ediyor.
09-01-2018 12:46 - 18271 Okundu

Bu yılın sonunda sergilenecek olan A1, tanıdık bir tasarıma sahip olacak.Ancak A4 ve A8 gibi yeni modellerde kullanılan geniş ızgara ve yeni far tasarımı A1’ de de kullanılacak. Yeni farlar ve A direğine monte edilen yan aynalar da farklılıklar arasında yer alacak.

Arkaya doğru gittiğimizde ise tasarımcıların güçlü karakter çizgilerini korudukları ve daha kaslı çamurluklar kullandıkları görülüyor.Arka kapıların eskiye oranla daha uzun göründüğünü, bu durumun da arka yolcular için daha fazla bacak boşluğu anlamına geldiğini de belirtelim.

Yeni model ilgili çok az şey biliniyor ancak kabinin Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu ile güncellenmiş bir MMI bilgi-eğlence sistemi de dahil olmak üzere gelişmiş teknoloji ile donatılması bekleniyor. Sürücüler aynı zamanda 12.3 inç ekranlı opsiyonel bir dijital gösterge panelini opsiyon dahilinde satın alabilecekler.

Motor seçenekleri teyit edilmedi, ancak daha önceki raporlar, 113 hp  civarında güç üreten turboşarjlı 1,0 litrelik üç silindir ünite de dahil olmak üzere farklı güç aktarma seçenekleri ile sunulacağını gösteriyor.