2019 Audi Q4 Testlere Devam Ediyor

Bazı yayınlar bu test aracının Q3 Sportback olduğunu da yazıyor.
07-01-2019 08:12 - 20238 Okundu

Coupe suv segmentine yeterince yatırım yapmayan Audi, rakiplerini bu konuda yakalamak istiyor.Bu açığı ise yakın zaman içinde tanıtılacak olan Q8 ve Q4 ile biraz olsun kapatmaya çalışacak.Q4 modelinin testlerine devam eden marka, bu modelini kamusal alanda çok fazla test etmiyor.Bazı haber kaynakları ile yeni Q4' ün gelmeyeceğini ve test edilen aracın Q3 Sportback olduğunu belirtiyorlar.

Yayınlanan yazıda aracın Q4 olduğu açıkça belirtiliyor.Bu nedenle test edilen araç bize göre de Q4 modeli. Yeni Q4, Q3 modeline göre biraz daha basık bir tavan ile gelecek. Ön bölüm ise her iki modelde de aynı kalacak. Bu nedenle Q4'te Q3'teki ön fasyanın aynısını göreceğiz.Bu nedenle iki model arasında çok büyük tasarım farkları olmayacak. Ancak arka bölümde biraz daha farklı bir tasarım dili benimsenecek.

BMW X2, Mercedes GLA ve Range Rover Evoque ile rekabet edecek olan yeni 2019 Q4, özellik olarak da Q3 ile aynı olacak. Üç ve dört silindirli motorlar ile gelecek olan model RS versiyon ile de yollara tekerlek basacak.

Yıl ortasına doğru tanıtılmasını beklediğimiz Q4' ün ardından SQ4 ve RS Q4 ile de tanışacağız.