2019 Ford Focus Active Wagon Özellikleri Açıklandı

Ford, yeni Focus Active Wagon' un örtüsünü kaldırdı.
21-11-2018 12:27 - 17558 Okundu

Ford, yeni 2019 Ford Focus Active Wagon ile SUV ve binek modelleri arasında uçurumu kapatmaya çalışıyor. Focus ailesinin yeni üyesi, modifiye edilmiş bir şasi ve yükseltilmiş sürüş yüksekliği ile geldi.Ayrıca suv modellerde görülen tasarım detayları ile geliştirilmiş yol kabiliyeti de bu modeli farklı kılan özellikler arasında.

Tasarıma bakıldığında plastik kaplamalar, farklı tamponlar, ön ızgara  ve ön bölümde 30 mm, arka bölümde 34 mm yüksekliğin dışında diğer tüm unsurları ile standart station wagona benziyor.Ayrıca standart olarak verilen tavan rayları da araca farklı bir hava katmış.Bu arada daha önce görmediğimiz farklı bir alaşım jant tasarımının da kullanıldığını belirtelim.

KABİN

İç bölümde mavi dikişler, deri sarılı direksiyon simidi ve vites kolui Active desenli yüksek koltuklar ve kapı panellerindeki parlak elemanlar aracı premium hale getirmiş.Ayrıca Active yazılı basamaklar ve mavi dikişli paspaslar aracı standart modelden ayırıyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

2019 Ford Focus Active Wagon için motor serisinde iki adet EcoBoost turboşarjlı benzin ünite ve iki adet EcoBlue turbo dizel bulunuyor.Benzinli motor seçenekleri 125 hp' lik 1.0 TSI ve 150 hp' lik 1.5 litrelik ünite.Dizel fanları için ise 118 hp' lik 1.5 ünite ve 148 hp' lik 2.0 litrelik ünite seçenekleri bulunuyor.

Vites olarak ise iki farklı şanzıman yer alıyor. 6 ileri manuel ve 8 ileri otomatik ile tercih edilebilecek. Dört tekerlekten çekiş sistemi ile mevcut değil.