2019 Jaguar XE Makyajlanıyor

2019 model yılı için güncellenen modelin yoğun kamuflajı dikkat çekiyor.
22-12-2018 14:52 - 18316 Okundu

Premium markalar lüks sedanlarını yenilemeye devam ediyor. Mercedes' in C serisini makyajlaması ile başlayan bu trend, BMW' nin 3 serinin yeni kasasını tanıtması ile devam etmişti. Audi' nin de yakın zamanda A4' ü yenileceği biliniyor. Tüm bu modellerin gerisinde kalmak istemeyen 2019 Jaguar XE' de makyajlama kararı aldı.Makyaj operasyonu olduğu için 2019 Jaguar XE, selefine göre çok fazla değişmeyecek.

Yağmurlu bir havada görüntülenen 2019 Jaguar XE, yeni ön farları ve stop lambası ile dikkat çekiyor.Ayrıca tamponlar üzerinde de birtakım değişimler yapılmış. Kabinde ise i-Pace modelinde kullanılan touch Pro Duo adı verilen yeni bilgi-eğlence ekranına yer verilecek.Ayrıca malzeme kalitesinin de artacağından eminiz.

Yeni teknolojiler ile de donatılacak olan model, güvenlik sistemlerini de değiştirecek. Yarı otonom sürüş teknolojisi ile de donatılacak olan model, hibrit motor seçeneği ile de gelecek.Süspansiyonda ve şaside yapılacak olan geliştirmeler ile aracın çevikliği de arttırılacak.

Mart ayında kapılarını açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılmasını beklediğimiz model, Nisan-Mayıs ayı gibi de satışa sunulacak.