2019 Mercedes GLC Makyaj Özellikleri Açıklandı, Fiyat Listesi

Mercedes' in orta sınıf suv modeli GLC, Cenevre Fuarı öncesi tanıtıldı.
28-02-2019 08:59 - 17741 Okundu

Mercedes' in makyajlanan modeli 2019 Mercedes-Benz GLC, internet üzerinden örtüsünü kaldırdı.Mart ayında kapılarını açacak olan Cenevre Fuarında otomotilbseverlerin beğenisine sunulacak olan model, yaz mevsimine doğru da satışa sunulacak. Makyajlanan modelin iç ve dış tasarımında değişiklikler yapıldı.aYRICA MOTOR SEÇENEKLERİNDE de bazı değişimler yapılmış.

DIŞ TASARIM

Ön tamponun alt kısımlarını elden geçiren Mercedes,  hava çıkışlarının şeklini de değiştirmiş. Ön farları biraz daha küçük ve açılı hale getiren Mercedes, arkadaki farları ise dikdörtgen formu ile tasarlamış.Arka farların selefindeki farlara göre daha şık göründüğünü söylemeden geçmeyelim. Yuvarlak egzoz tasarımını da bırakan 2019 Mercedes-Benz GLC, artık eğik dörtgen çıkışlar ile performans gösterecek.

KABİN

İç bölümde dışa göre daha fazla yenilik bulunuyor. Çift ekranlı konsol tasarımını artık 2019 Mercedes-Benz GLC'de de görüyoruz. Ayrıca multimedya ekranı da genişlemiş.Malzeme kalitesinin artması ve direksiyon simidinin daha işlevsel hale getirilmesi de yenilikler arasında.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni modelin motor seçenekleri arsında 2 benzinli ünite yer alıyor. Bu motorlardan birisi hibrit sistem ile kombine ediliyor. Hibrit ünite 197 hp gücünde olacak. Diğer benzinli seçenek ise 258 hp gücünde.

DİZEL SEÇENEKLER

3 farklı ünite bizleri bekliyor. GLC 200d 4Matic 163 beygir gücunde olacak.GLC 220d 4Matic adlı ikinci dizel seçenek ise 194 beygir güç performans gösterecek.

En güçlü seçenek ise 300D 4MATIC. Bu model ise 245 hp güç üretecek.