2020 Audi A1 Allroad Testlere Başladı, Fiyat Listesi

Audi' nin mini modeli A1, yeni bir versiyon ile geliyor.
17-01-2019 09:18 - 19388 Okundu

Audi, büyükten küçüğe tüm modellerini yenilemeye devam ediyor. 2018 yılında tanıtılan ve büyük ilgi göre A1, Volkswagen Polo ile aynı platformu paylaşıyor.Polo'ya göre biraz daha lüks ve donanımlı olan Audi A1, yakın zaman içinde arazi versiyonu ile de satın alınabilecek. Allroad adı verilen yeni versiyon, Quattro adı verilen 4 tekerlekten çekiş sistemi ile performans gösterecek.Ayrıca yeni model biraz daha yüksek olacak ve yeni plastik gövde parçaları ile tasarımı hafif değiştirilecek.

Kış testlerine devam eden model, büyük ihtimalle soğuk havalara olan direncini ve karlı zeminde nasıl bir performans gösterdiğini test ediyor.Kamuflajlı olmasına rağmen aracın ön ve arka bölümündeki tasarım farkları görülebiliyor.

Kabinde ise standart A1' in tasarımı kullanılacak. Şık ve modern bir kabine sahip olan A1, büyük bir multimedya ekranı, dijital gösterge paneli ve daha az fiziksel düğme ile gelecek. 

Motor seçenekleri de büyük ihtimalle aynı kalacaktır.

Audi A1' in 2019 fiyatları  234 bin TL' den başlıyor. Araç sadece 1.6 dizel ünite ile satışa sunuluyor.İkinci versiyonun fiyatı ise 239 bin TL.