2022 Mercedes-Benz GLE Coupe Fiyatı Ne Olur

Orta yaş güncellemesi geliyor.
21-01-2022 11:12 - 16436 Okundu

Mercedes-Benz GLE Coupe, 2019 yılında tanıtıldı ve 2020 yılında satışa sunuldu. 2 sene sonra ise makyaj operasyonu ile haberimize konu oluyor. 

Soğuk hava testlerinde görüntülenen 2022 Mercedes-Benz GLE Coupe, bu testler için İsveç'e gitti.Casus fotoğrafçılar, Mercedes-Benz GLE Coupe'yi karlı yollarda görüntüledi. İlk görüntülerde ön ve arka kısımda hafif kamuflaj ile tamponların gizlendiğini görüyoruz.

Daha yakından baktığımızda, ön tampondaki hava menfezlerinin küçüldüğünü görüyoruz. Ayrıca ince far takımları da selefine göre daha iyi duruyor.

Arka uçta ise yeni stop lambalarının yenilendiğini görüyoruz. Stop lambalarının selefine göre biraz daha küçük olacağını söyleyebiliriz.

2022 Mercedes-Benz GLE Coupe'nin boyutları, standart model ile aynı olacak. Bu nedenle motor seçenekleri  de aynı kalacaktır. Ancak beygir gücünün ve tork miktarının biraz iyileştirilmesini bekliyoruz.

Yeni modelin fiyatı henüz belli değil. Ancak yükselen döviz kuru nedeniyle bu modelin fiyatları en az 1 milyon civarından başlayacaktır.