2023 Nissan Versa - fiyatlar, teknik özellikler ve çıkış tarihi

Nissan Versa, 2023 model yılı için küçük bir fiyat artışı ile geldi.
15-11-2022 07:45 - 20184 Okundu

Nissan'ın yarı kompakt sedanının fiyatı 15.730 dolardan başlıyor. Giriş seviyesi S apketi, standart 5 vitesli manuel şanzımanla donatılmış olarak geliyor.

 2023 model yılı ile birlikte bazı küçük yükseltmeler de aldı. Fiyat artışı da bu nedenle doğal olarak karşılanıyor. Örneğin, sedan bir kablosuz akıllı telefon şarj pedi, yerleşik bir WiFi erişim noktası ve 8 inçlik bir bilgi-eğlence ekranı ile geliyor. Sedan, 16 inç alaşım jantlar ve 60/40 oranında katlanabilen arka koltuğun yanı sıra Apple CarPlay ve Android Auto ekleyen bir S Plus paketi ile de sipariş edilebilir.

Dış tasarımda ise revize edilmiş bir ön şerit ve ızgara, baştan sona yeni Nissan logoları, Gri Gökyüzü İncisi boya ve Versa SR için güncellenmiş 17 inç jantlar yer alıyor.

Bir dizi önemli güvenlik özelliği araçta standart olarak gelir. Bunlar arasında Yaya Tespitli Otomatik Acil Durum Freni, Şeritten Ayrılma Uyarısı, Arka Otomatik Frenleme ve Uzun Far Yardımı bulunur. Biraz daha fazla güvenlik isteyenler, Kör Nokta Uyarısı ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile 2023 Versa'yı da sipariş edebilirler.