2024 Mercedes-AMG GT63 S E Performance Özellikleri Açıklandı

2024 Mercedes-AMG GT63 S E Performance örtüsünü kaldırdı.
10-10-2023 08:33 - 14395 Okundu

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, performans ve lüksün mükemmel bir birleşimidir ve yeni nesil elektrifikasyon teknolojilerini kullanır. Bu otomobil, Mercedes-AMG'nin güçlü V8 motorunu ve elektrikli motorları bir araya getirerek etkileyici bir sürüş deneyimi sunar. İşte Mercedes-AMG GT 63 S E Performance'ın temel özellikleri:

Motor ve Performans:

GT 63 S E Performance, 4.0 litrelik V8 çift turbolu bir benzinli motor ile donatılmıştır. Bu motor, 639 beygir gücü üretebilir.Ayrıca, elektrikli bir motor da bulunur ve bu motor ekstra güç sağlar. Toplam sistem gücü, yaklaşık 804 beygir gücüne kadar çıkabilir.
Bu güçlü motorlar, sıfırdan 100 km/s hıza sadece saniyeler içinde ulaşmanızı sağlar.

Elektrikli Sürüş:

Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, elektrikli sürüş modu sayesinde sıfır emisyonlu bir sürüş deneyimi sunar. Tam dolu batarya ile bu otomobilin elektrikli menzili belirli bir sürüş döngüsüne göre değişebilir, ancak kısa mesafe seyahatlerinde kullanışlıdır.

Şanzıman ve Süspansiyon:

Otomobil, hızlı vites değişiklikleri için çok hızlı bir şekilde tepki veren 9 ileri otomatik bir şanzımanla donatılmıştır.Aktif süspansiyon sistemi, sürüş moduna ve yol koşullarına göre ayarlanabilir, böylece hem sportif hem de konforlu bir sürüş sağlar.

Tasarım:

GT 63 S E Performance, agresif ve sportif bir tasarıma sahiptir. Geniş ön ızgarası, büyük hava girişleri ve göze çarpan jantları ile dikkat çeker. İç mekan, yüksek kaliteli malzemeler ve lüks detaylarla döşenmiştir. Geniş bir dokunmatik ekran, özelleştirilebilir aydınlatma ve konforlu koltuklar iç mekanı zenginleştirir.

Güvenlik ve Teknoloji:

GT 63 S E Performance, en son sürücü destek sistemleri, güvenlik özellikleri ve bağlantı seçenekleri ile donatılmıştır. Otomobil, otomatik acil fren, adaptif hız sabitleyici, şerit takip asistanı ve daha fazlasını içerebilir.

Çevre Duyarlılık:

Elektrikli modu kullanarak, otomobil sıfır emisyonlu sürüş sağlar, böylece çevreye daha az etki eder.