2024 Renault Master Özellikleri Belli Oluyor

Renault Master, şirketin yeniden tasarlanan minibüsün ilk teaser'ını yayınlamasıyla birlikte büyük çıkışına hazırlanıyor.
08-11-2023 08:48 - 19480 Okundu

2024 Master, "daha az harcayarak ve günümüzün ihtiyaçlarına uyum sağlayarak daha da ileriye gitmesini sağlayan optimum kullanım için tasarlandı."

Bu çabanın bir parçası olarak Master, gelişmiş verimlilik için "Aerovan" tasarımını benimsedi. Şirket ayrıntılara girmedi, ancak teaser görüntüsü geniş bir ön camla buluşan köşeli bir kaputu gösteriyor. 

Önceki casus fotoğraflar da minibüsün kıvrımlı bir ön tampona, daha küçük bir ızgaraya ve yeniden konumlandırılmış bir Renault rozetine sahip olacağını göstermişti. Bunlara muhtemelen J şekilli gündüz farlarına sahip daha ince farlar eşlik edecek. Ayrıca ölçülü tekerlek kemerleri ve aracın genel tasarımına daha iyi entegre edilmiş bir 'yüksek tavan' bekleyebiliriz.

Geliştirilmiş aerodinamiğe odaklanılması sayesinde, yeniden tasarlanan minibüs "elektrikli versiyon için %21, içten yanmalı versiyon için ise 1,5 l/100 km tüketim tasarrufu sağlıyor."

Şirket, minibüsün Batilly fabrikasında üretileceğini ve yeni bir fren sistemiyle donatılacağını doğruladı.