2024 Yeni Nesil Lancia Ypsilon  Kendini Gösterdi! Fiyatı Ne Kadar?

Güncellenen Lancia Ypsilon, İtalya'da yapılan bir tanıtım çekimi sırasında kamuflajsız olarak görüntülendi.

Lancia 2011'den beri  Ypsilon'u  satıyor ancak  bu modelin tasarımı ve teknolojisi 2011'den beri neredeyse hiç değişmedi. Neyse ki yeni nesil model tamamen elden geçirildi ve selefine hiç benzemiyor.  

Görüntülerdeki örnek mavinin koyu bir tonuyla kaplanmış ve bir dizi siyah vurguya sahip. Ön uç, dikey olarak uzanan küçük bir merkezi elemana sahip bölünmüş bir LED ışık çubuğu ile karakterize edilmiş. Ana far üniteleri ön panelde biraz daha alta yerleştirilmiş ve ayrıca siyah bir ızgara var bulunuyor.

Yeni hatchback'in gümüş unsurlara sahip bir dizi parlak siyah jant üzerinde ilerlediğini görebiliyoruz. Kalın C sütunları da parlak siyah kaplamaya sahip ve arkada siyah bir tavan spoyleri  gözlerden kaçmıyor. Ayrıca  büyük bir Lancia logosu barındıran siyah bir bagaj kapağı aracın arka bölümünü tamamlıyor. 

Bu fotoğraflar aynı zamanda otomobilin iç mekanına da bir bakış atmamızı sağlıyor. En dikkat çekici unsur dijital gösterge paneli ve geniş yatay odaklı bilgi-eğlence ekranı. 

Lancia, yeni Ypsilon'u hibrit ve batarya-elektrikli olarak satışa sunacağını doğruladı. Elektrikli versiyon muhtemelen birçok bileşenini Jeep Avenger ve Peugeot e-208 ile paylaşacak, yani muhtemelen 54 kWh'lik bir batarya paketi tarafından üretilen 154 hp'lik bir elektrik motoru olacak.