Ford Bronco Manuel Vites İle Gelebilir

Henüz kesin bir karar verilmiş değil.
11-10-2018 09:11 - 22363 Okundu

Yurt dışında çıkan haberlere göre Ford, 2020 yılında piyasaya süreceği modeli Bronco modelinde Getrag şanzıman kullanabilir.Vites sayısı ise 7 ileri manuel olacak.

Otomotiv markaları genellikle 7 ileri otomatik şanzıman kutusunu tercih ediyor.Bu nedenle müşteriler manuel vitesi istese de satın alamıyorlar. Ford da bu durumu göz önüne alarak, yeni suv modelinde 7 ileri manuel şanzıman kullanabilir.

Manuel vites isteyen müşteriler olsa da, dünya genelinde satışları oldukça düşük.Bu nedenle 7 ileri manuel vitesin BRONCO modeline uygun olmayacağı da belirtiliyor.Ancak Jeep Wrangler' in 6 ileri manuel vites ile satışta olması, Ford' un da böyle bir strateji izlemesine neden olabilir.

2019 Detroit Otomobil Fuarında tanıtılmasını beklediğimiz yeni model, büyük ihtimalle sadece Amerika kıtasında satışa sunulacak.

Türkiye'de şuan 3 suv modeli ile satışta olan Ford, küçük bir model istenler için Ecosport' u piyasaya sürdü.Orta boy bir suv modeli isteyenler ise Kuga modelini tercih edebilir.Hem büyük hem de premium bir model olsun diyenler ise Edge modeli ile Ford Suv ailesine katılabilirler.