Honda Türkiye Yönetimi Değişti

Üst yönetiminde gerçekleştirdiği yeni atamalarla Honda Türkiye, gücüne güç katıyor.
21-04-2015 13:25 - 21316 Okundu
Hayata geçirdiği atamalar ile ekibini güçlendirmeye devam eden Honda Türkiye, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine Cem Özütok’u atarken, Nurettin Atilla ise Otomobil Planlama ve Pazarlama Müdürü ve Bülent Kılıçer de Motosiklet Satış ve Pazarlama Müdürü görevlerine atandı.

Cem Özütok / Honda Türkiye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı: Honda' da görevine 2001 yılında Satış Bölge Müdürü olarak başladı. 2009 yılında Otomobil Satış Şefliği, 2010 yılında Otomobil Satış Müdür Yardımcılığı, 2012 yılında Satış Operasyon Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2012-2014 yıllarında Otomobil Satış Müdürlüğü görevini sürdüren 1 Nisan 2015 tarihinden itibaren Otomobil ve Motosiklet Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı.

Nurettin Atilla / Honda Türkiye Otomobil Planlama ve Pazarlama Müdürü: Honda Türkiye’de 1997 yılında Bilgi Sistemleri Müdürlüğü’nde İş Analisti olarak işe başlayan Nurettin Atilla sırasıyla aynı departmande Şef ve Müdürlük görevlerini yürüttü. 2012 yılında Planlama Müdürlüğü’ne atanan Atilla son olarak Honda Türkiye Otomobil Pazarlama görevini de üstlendi.

Bülent Kılıçer / Honda Türkiye Motosiklet Satış ve Pazarlama Müdürü: 2001 yılında Honda Türkiye ailesine katıldı. Sırasıyla Motosiklet Satış Bölge Müdürü, Motosiklet Pazarlama Şefi, Otomobil Satış Müdür Yardımcısı, Otomobil Pazarlama Müdür Yardımcılığı ve Otomobil Planlama Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.2013 yılında Pazarlama Müdürlüğü’ne ve 2014 yılında Motosiklet Satış Müdürlüğü’ne atandı. 1 Nisan 2015 tarihinden itibaren Motosiklet Pazarlama ve Planlama faaliyetlerinin de eklenmesiyle Motosiklet Satış ve Pazarlama Müdürlüğü görevini üstleniyor.