Mercedes, Şubat 2019 Kampanyasında 4 Sene Garanti Sunuyor

Kilometre sınırı olmadan 4 sene garanti veriliyor.
09-02-2019 22:47 - 16924 Okundu

Mercedes, müşteri memnuniyeti arttırmak için yeni bir kampanya başlattı. 1 Ocak 2019'tan sonra satın alunan tüm Mercedes modelleri için 4 sene garanti yapılıyor.Üstelik kilometre sınırı olmadan.

ilk 2 yıl için kaporta işlemleri dahil tüm bakım ve onarımlar yetkili servislerde yapılırsa, diğer iki yıl de için garanti kapsamı ücretsiz olarak sunuluyor.

Kapsam dışı durumların haricinde tüm masraflar Mercedes Benz Türk AŞ tarafından karşılanıyor. Malzeme ve montaj kaynaklı arızaların bedeli de Mercedes tarafından karşılanıyor.

Hizmet paketinden yararlanmak için Mercedes-Benz marka binek otomobillerin 48’inci ayın sonuna kadar söz konusu bakım ve onarım işlemleri için, garanti belgesindeki koşullar kapsamında, düzenli olarak Mercedes-Benz yetkili servislerine giriş yapmaları gerekiyor.

Garanti kapsamında; malzeme veya montaj kaynaklı teknik arızadan dolayı arızalanan bütün parçalar, işçilik bedeli de dahil olmak üzere kapsam dahilinde olurken, belirlenmiş şartlar dahilinde ücretsiz olarak da onarılıyor.