Opel Corsa Electric Yes Edition Özellikleri Açıklandı

Opel, Corsa Electric için bütçe odaklı yeni bir donanım seviyesini tanıttı.
26-02-2024 11:00 - 176 Okundu

Opel, Avrupa pazarı için standart donanımlardan daha düşük fiyatlı bir versiyonu olan Yes Edition'u tanıttı. Alman marka,  İngiltere'de  mevcut giriş seviyesi paketinde 5.550 £ gibi önemli bir oranda indirim yaptı. Bu yılın sonlarına doğru satışa sunulduğunda İngiltere'deki en uygun fiyatlı elektrikli otomobillerden biri olacak. 

Manşetlere çıkan başlangıç fiyatının yanı sıra Corsa Yes Edition, siyah dış tasarım vurguları ve bir dizi siyah 16 inç alaşım jantla serinin geri kalanından ayrılıyor. Ön koltuklardaki kırmızı vurgularla uyumlu olması için palete yeni bir 'Record Red' boya rengi de eklendi.

Corsa Electric Yes Edition'a güç veren, giriş seviyesi modelde bulunan eski 50kWh batarya ve 134bhp elektrikli motor kombinasyonu. Aracın 355 km'lik menzili, daha yüksek özellikli araçlarda kullanılan daha yeni 51kWh batarya ve motor kurulumuyla tam olarak eşleşmiyor, ancak çoğunlukla şehir içi sürüşe bağlı kalan sürücüleri tatmin etmek için yeterli olacaktır.

Yes Edition, Apple CarPlay ve Android Auto ile tamamlanan 10 inçlik bir bilgi-eğlence ekranının yanı sıra yedi inçlik bir sürücü ekranı ile donatılmış olarak geliyor. Otomatik farlar ve silecekler, anahtarsız giriş, LED farlar, arka park sensörleri ve çeşitli sürücü güvenlik ve yardım sistemleri bulunuyor.