TOGG Avrupa'yı sallayacak!

Togg'un Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Bursa Gemlik'teki Togg Teknoloji Kampüsü'nde gerçekleştirilen test sürüş programında önemli açıklamalarda bulundu.
21-04-2024 05:00 - 294 Okundu

Togg'un Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, Bursa Gemlik'teki Togg Teknoloji Kampüsü'nde gerçekleştirilen test sürüş programında önemli açıklamalarda bulundu. T10X'in dört çeker versiyonunun haziran-temmuz aylarında "limited edition" versiyonuyla satışa sunulabileceğini belirten Karakaş, Togg'un Avrupa pazarına açılacağı zamanı paylaştı. Şirketin Avrupa'daki faaliyetlerine bu yıl sonundan itibaren başlayacaklarını ve T10X'in Avrupa'daki ön satışlarına bu yıl sonunda başlamayı planladıklarını ifade etti.

Hızla dünyaya yayılım! 

Karakaş, Togg'un yurt dışı stratejisinin güncellendiğini ve artık Almanya, Fransa ve İtalya gibi Avrupa'nın en büyük pazarlarına daha erken girmeyi planladıklarını açıkladı. Bunun nedeninin, sektördeki hızlı gelişim ve Çinli markaların hızla yayılması olduğunu belirtti.

Talep memnun etti

Togg'un ilk modellerini satışa sunduklarında rekor bir talep aldıklarını ve 18 saat içinde tüm araçlarını sattıklarını dile getiren Karakaş, Türkiye'nin bu değişime hazır olduğunu gördüklerini söyledi. Karakaş, Togg'un ilk üretim yılında 20 bin adet araç üretip sattığını, bu başarının devamının geleceğini belirtti.

Tanıtımlar başlıyor 

Son olarak, Karakaş Togg'un gelecek projelerinden bahsederek, T10F'nin sonrası için çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki yıl T10F'nin satışlarının başlamasının ardından T8X'i de tanıtmaya hazır olabileceklerini söyledi.