TOGG'dan yeni model

18-04-2024 06:00 - 324 Okundu

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, Togg'un yeni modeli olan T8X'in tanıtımının önümüzdeki dönemde gerçekleşmesini beklediklerini açıkladı. Karakaş, T10F'nin sergilenmesinin ardından T8X'in tanıtımına hazırlık yaptıklarını belirtti ve yeni modelin satışa sunulmasının T10F'nin satışlarından bir süre sonra gerçekleşebileceğini dile getirdi.

Ayrıca, Togg'un dört çeker versiyonu olan T10X'in haziran-temmuz aylarında "limited edition" versiyonuyla satışa sunulabileceğini ifade etti. Karakaş, şirketin Avrupa'daki faaliyetlerine odaklandıklarını ve T10X'in Avrupa'daki ön satışlarının bu yıl sonunda başlayıp, 2025 yılında teslimatlara başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Togg'un ilk modellerinin talep görmesiyle ilgili olarak Karakaş, 18 saat içinde 2023 yılındaki üretmeyi planladıkları tüm araçları sattıklarını belirtti. Bu başarının yeni modellerle devam edeceğini ifade eden Karakaş, ikinci ve üçüncü modellerin fastback ve diğer bir model olacağını açıkladı.

Karakaş'ın verdiği bilgilere göre, Togg'un yeni modelleriyle başarı grafiğini sürdürmeyi hedeflediği ve sektörde önemli bir oyuncu olma yolunda ilerlediği anlaşılıyor.