V2 Challenge İstanbul Kupası

Türk yarış otomobili VOLKICAR’la isteyen ve ayda 600 TL ayırabilen herkesin yarışabileceği V2 Challenge İstanbul Kupası Ocak ayında başlıyor.
15-12-2014 11:13 - 19626 Okundu

Volkan Işık tarafından tasarlanıp üretilen ve gerçek bir yarış otomobili olarak doğan VOLKICAR ile gerçekleştirilen ve profesyonel pilotların yarıştığı V1 Challenge’ın dördüncü sezonunun tamamlanmasının ardından amatör pilotların heyecanla beklediği V2 Challenge İstanbul Kupası başlıyor.

İzmit Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek V2 Challenge’ın ilk yarışı  31 Ocak – 1 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Toplam 3 ayaktan oluşacak serinin diğer yarışları 21-22 Şubat, 28 Şubat – 1 Mart tarihlerinde Volkan Işık Akademi tarafından organize edilecek.

Otomobil Sporları Kariyerine İlk Adım
Otomobil ve spor kültürünü bir araya getirerek motorsporlarının Türkiye’de tabana yayılmasında büyük önem taşıyan V2 Challenge, motorsporlarına daha çok sporcu kazandırmak amacıyla isteyen herkesin uygun bütçeyle yarışmasını sağlıyor. Ayda 600 TL gibi bir rakama otomobil sporları kariyerine başlamak bu şampiyona ile mümkün oluyor.

Para Ödülü Kazanma Fırsatı
V2 Challenge’da şampiyona sonunda ilk üç basamağı elde eden pilotlar para ödüllerine kavuşacak. Şampiyona da birinci olan pilot 6.000 TL, ikinci olan 3.000 TL ve üçüncü olan da 1.000 TL’lik para ödülünü kazanacak. V2 Challenge’ın birincisini 3 yarıştan toplanacak puanlar belirleyecek.

VOLKICAR Workshoplar Devam Ediyor
V2 Challenge’da yarışmaya başlamadan önce VOLKICAR’ı tanımak ve tadına bakmak için VOLKICAR workshoplara katılabilirsiniz.Volkan Işık Arena’da düzenlenen VOLKICAR workshoplar yarım gün sürmektedir. Dersler VOLKICAR ile ilgili bilgilendirmeyle başlayıp pratik eğitimler ile devam etmektedir.