Yeni Ford Focus ST İç Tasarımı Göründü

Ford Focus' un yeni versiyonu yeniden görüntülendi.
26-10-2018 10:13 - 14372 Okundu

Ford, yeni Focus' un ST versiyonu için çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce dış tasarımı görüntülenen Yeni Ford Focus ST' nin bu sefer de kabini görüntülendi.Koltuklarda ST logosu kullanan Ford,  Recaro üretimi bu koltuklarda sportif bir hava yakalanmış diyebiliriz.

Dış tasarımında olduğu gibi kabinde de standart Focus' un izleri görülüyor.Ancak orta konsolda bazı değişikliklerin de yapıldığını belirtelim.Sürücü koltuğu ile ön yolcu koltuğu arasında konumlandırılan konsol üzerinde buton şeklinde bir vites kolu görüyoruz.Bu nedenle Focus ST' nin otomatik vites seçeneğine de sahip olduğunu görebiliyoruz.

Dış tasarımda da sportiflik devam ediyor. Sportif gövde kiti, spor tasarımlı jantlar ve büyük hava girişleri, Focus ST' yi standart modelden ayırıyor.Heykelsi kapunun altında ise hangi motorun kullanılacağı henüz bilinmiyor.Ancak tahminlere göre 2.0 litrelik ünite görev yapacak ve 270 hp gücünde olacak. Bazı kaynaklar ise Fiesta ST'de kullanılan 1.5 litrelik motorun, Focus ST'de de kullanılacağını yazıyor.