2019 Ford Focus ST Kameralara Yakalandı

Turuncu gövde rengi araca farklı bir hava katmış.
09-12-2018 11:08 - 15480 Okundu

 Ford Focus ST’ nin eski kasaları performans ve kullanım açısından oldukça övülmüştü. Bu nedenle yeni Focus için de ST versiyon çıkaracak olan Ford,  yeni versiyon üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Bir önceki kasaya göre daha zarif ve daha agresif görünüme sahip olan 2019 Focus ST, bal peteği desenli ızgara ile dikkat çekiyor.Ayrıca ST-Line’dakine benzer bir tampon ile de donatılmış.

Gri vurguları ile ST-Line’dan sıyrılan bu model, bal peteği tasarımını alt hava girişlerinde de kullanmış.Arkaya doğru ise yeni yan etekler, parlak siyah kapı kolları, kırmızı kaliperli tekerlekler ve alaşım jantlar dikkat çekiyor.

Kabinde ise Recaro spor koltuklar, ST rozetleri, karbon fiber detaqylar, metal aksanlar ve beyaz kontrast dikişli deri sarılı direksiyon simidi yer alacak.

Tabii ki, Focus ST'nin tamamı tasarımdan çok performansla ilgili .Yeni model, 2.3 litrelik EcoBoost dört silindirli ünite ile yollara çıkacak.Bu ünite Mustang’de 286 hp güç ve 440 nm tork üretebiliyor.Ancak Focus ST’deki verileri henüz açıklanmadı.