2019 Ford Yeni Kasa Kuga Özellikleri Açıklandı, Fiyat Listesi

Yeni Kuga, selefine göre biraz daha yumuşak çizgilere sahip.
04-04-2019 21:44 - 16789 Okundu

Baştan aşağı yenilenen Kuga, dış tasarımında olduğu kadar kaputunun altında da büyük değişiklikler ile geldi.

Selefine göre 91 kg daha hafif olan 2019 Ford Kuga, hem daha geniş hem de daha uzun. Sürüş pozisyonunu biraz daha aşağı çeken marka, eğimli bir tavana sahip.Hem sürüş pozisyonu hem de eğimli tavan aracı biraz daha crossover sınıfına yaklaştırmış..

KABİN

Aracın genişlemesi ve uzaması kabinde de büyük farklar yaratmış.  Kayar koltuk opsiyonunu listeye ekleyen 2019 Ford Kuga, bu sayede bagaj hacminin 67 litre daha arttırılmasını sağlıyor. Ancak bu opsiyon sadece içten yanmalı motora sahip versiyonlarda geçerli.

TEKNOLOJİ

Amerika pazarında 8 inçlik multimedya ekranı ile giren 2019 Ford Kuga, 12ç3 inçlik dijital gösterge paneline de sahip.  Normal, Eco, Sport, Kaygan Zemin, Kar ve Kum olmak üzeere 6 sürüş modu bulunuyor.Ayrıca çarpışma önleme sistemi ile de donatılan Kuga, böylece tehlike anında direksiyona otomatik olarak müdahale edebiliyor.

MOTOR SEÇENEKLERİ

Yeni kasa Kuga, 1.5 litrelik motoru ile 180 hp güç üretebiliyor.İkinci sırada ise 2.0 litrelik ünite yer alıyor.Bu ünite ise 250 hp güç üretebiliyor.8 ileri otomatik şanzımanlar ile kombine edilen üniteler, dört tekerlekten çekiş sistemini de destekliyorlar.

HİBRİT MOTOR

2.5 litrelik ünite, elektrikli motor ile kombine ediliyor. Toplamda 198 hp güç elde ediliyor.Önden çekiş versiyonu standart olacak.Ancak opsiyon olarak 4x4 satın alınabilecek.Araç elektrik modunda 50 km’ ye kadar menzil mesafesi sunacak.