2019 Makyajlı Ford Ranger Dizel Özellikleri Açıklandı

Artık 10 ileri otomatik şanzıman ile satın alınabilecek.
23-01-2019 23:15 - 15360 Okundu

Ford, Avrupa'daki pick up sayısını arttırıyor. Geçtiğimiz ağustos ayında Avrupa' ya Raptor modelini getiren Ford, bugün ise makyajlı Ranger modelini tanıttı.

Selefine göre çok büyük değişiklikler ile gelmeyen 2019 Ranger, ön bölümde yeni sis farlarına ve elden geçirilmiş bir ön fasyaya sahip. Kabinde de sadece deri döşemeler yapılan değişiklik olarak görülüyor.

Kabuğun dışından çok içinde değişim yapan Ford, yeni modelinde artık 2.0 litrelik dizel motora da yer veriyor. Bu motor satıldığı ülkeye göre 130 hp, 170 hp ve 210 hp olarak üç farklı seçenek sunacak. 2.2 litrelik ünitenin fişinin çekildiğini de belirtelim. 

Dört tekerlekten çekiş sistemini standart olarak sunan 2019 Ranger, 10 ileri otomatik  şanzıman ile kontrol edilecek.Manuel tercih edenleri ise 6 ileri şanzıman bekliyor.

Güvenlik özelliklerini de geliştiren Ranger, yaya algılama özelliğine sahip Çarpışma Önleme Asistanı ve Akıllı Hız Sabitleyici teknolojilerini standart olarak sunan ilk pick-up olacak. Ayrıca anahtarsız giriş ve çalışma özelliği de eklendl.

Türkiye'de VW Amarok ile rekabet eden Ranger, yeni versiyonu ile rabini geride bırakabilir.Yeni Ranger 2019' un ortasından itibaren Türkiye'deki showroomlarda görülebilir.