Ford, Yeni Bir Crossoverın Testlerine Başladı

Ford, kamuflajlı olarak yeni bir modelin testlerini gerçekleştiriyor.
09-01-2019 13:57 - 21841 Okundu

Suv ailesini genişletmek isteyen Ford, gizemli bir modeli test ederken kameralara yakalandı. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Branco dahil yeni modeller tanıtacak olan marka, satışta olan modellerini de yeniliyor.

Elde edilen görüntülerdeki araca yakından baktığımızda, test edilen arabanın Ecosport'tan daha büyük ve Kuga'dan daha küçük olduğunu görüyoruz. Focus' un biraz daha büyük bir hali gibi duran araç, tasarım olarak crossover bir havaya sahip.Bu nedenle Focus modelinin yerden yüksek hali de denebilir.

Bazı kaynaklara göre, bu test aracı, Ecosport modelinin yeni kasası.Çünkü, Ecosport modeli bazı pazarlarda küçük bir model olarak görülüyor.Bu da talebin az olmasına neden oluyor.Ford da talebi yeniden arttırmak için aracı biraz daha geniş ve konforlu olarak hazırlıyor olabilir.

Diğer bazı kaynaklara göre ise bu test aracı Ecosport ile Kuga arasına konumlandırılacak yeni bir model. Escape modeline benzer tasarım özelliklerine sahip olan araç, egzoz çıkışlarına bakılırsa içten yanmalı bir motor ile test ediliyor.