Ford Yeni Modellerine Hibrit Seçeneğini de Ekleyecek

Ford' un Avrupa'daki yenileme süreci devam ediyor.
17-01-2019 09:03 - 14804 Okundu

Ford, yeni nesil araçlarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Özellikle Avrupa'daki modellerini ilgilendiren bu açıklama, şirketin yeni planları hakkında ipuçları da veriyor.

Yapılan açıklamada yeni Focus'tan itibaren, tüm yeni Ford modellerinde elektrikli motor seçeneği de yer almaya başlayacak. Yeni Focus'ta da yakın zaman içinde hibrit motor seçeneği aile aklenmiş olacak. 2019 yılı dahil olmak üzere tüm yeni Ford modellerinde ya elektrikli motor ya da hibrit motor seçeneği yer alacak. 

Fiesta'dan Transit' e kadar tüm model ve versiyonlarda hafif hibrit, tam hibrit, plug-in hibrit veya tamamen elektrikli motor seçenekleri müşterilerin beğenisine sunulacak. Böylece Ford, Avrupa'da elektrikli otomobil seçeneği en fazla olan markalardan birisi olmayı hedefliyor.

Ford yakın zamanda F-150 ve Mustang modellerinin elektrikli motorlar ile satışa sunulacağını da açıkladı. Ayrıca bu modellerin dışında Mach 1 adı verilen ve Mustang' in elektrikli suv hali olan yeni bir model daha satışa sunulacak. Bu model de yine elektrikli olarak yollara çıkacak.