Ford'dan Yeni Pick up Modeli Geliyor 2019-01-24

Yeni model Ranger' ın biraz daha küçük bir hali olacak.
23-01-2019 22:05 - 15654 Okundu

Ford'dan yapılan açıklamaya göre , yakın zaman içinde Ranger' ın bir alt modeli olarak yeni bir pikap modeli ile tanılacağız.  Focus' un alt yapısını kullanacak olan yeni pick up modelinin adı henüz netlik kazanmadı. 

Ford'dan bir yetkili ""Bugün yarıştığımız segmentin bir altına da giriş yapıyoruz. Kompakt pick-up segmentine yatırımlarımız artarak devam ediyor." diyerek yeni pick up modelinin müjdesini verdi.

Altyapı aşamasını hızlı bir şekilde bitiren Ford, aracın testlerine de başladı.Ancak yoğun kamuflajdan dolayı aracın tasarımı hakkında tahminde bulunmak çok zor. Ancak Focus' un tasarımında kullanılan çizgilerin yeni pikap modelinde de kullanılacağını tahmin ediyoruz.

Yeni modelin kaputunun altında 1.5 litrelik ve 2.0 litrelik Ecoboost motorlar yer alacak. 4 tekerlekten çekiş sisteminin ise opsiyon listesinde yer alması bekleniyor.Tahminler yeni modelin standart olarak önden çekişli olacağı yönünde.

Yeni model, büyük ihtimalle Meksika'da üretilecek.Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan modelin fiyatları Ranger'dan daha ucuz olacak.