Ford'un Yeni Suv Modeli Testlere Başladı 2019-02-02

Ford, yeni crossover modelini yoğun kamuflaj ile test ediyor.
02-02-2019 10:55 - 22755 Okundu

Ford, 2018 yılında az satan modellerinin satışlarını durduracağını açıklamıştı.Bu kararı Amerika pazarı için oldukça katı işlemiş ve Mustang modeli dışında tüm Ford modelllerinin satışı durdurulmuştu.Bu modellerin yerine ise crossover, pick up ve suv modelleri getirilecek. Bugün elde edilen görüntüler de markanın bu konuda ne kadar yoğun çalıştığını gösteriyor.

Güney Amerika pazarı için Focus tabanlı bir kamyonet modeli geliştiren Ford, Kuga modelinin de yeni kasası üzerinde çalışıyor. Ayrıca yeni bir modelin de testlerine devam ediliyor. Ecosport modelinin yerine geçeceği belirtilen yeni aracın ismi henüz netlik kazanmadı.

Romanya'da üretilecek olan yeni model, Ford' un tüm yeni teknoloji ve sürüş asistanlarına sahip olacak.Aracın özellikle ABD ve Avrupa pazarında satışa sunulacak olması kalitesinin yüksek olacağını gösteriyor.

Yoğun kamuflaja rağmen aracın arka farları üretime hazır gibi duruyor.Ecosport'tan daha büyük olarak yollara çıkacak olan model, Fiesta'da kullanılan platform üzerinde geliştirildi.Bu da aracın kabininde kaliteli malzemeler kullanılacağını gösteriyor.Sürücü asistanı ve güvenlik sistemleri de aracı rakiplerinin önüne geçirebilir.

Yeni modelin kaputunun aaltında Fiesta'da kullanılan motor seçenekleri yer alabilir. 1.0 Ecoboost, 1.5 TDCi bu motorlardan bazıları.