Porsche Yeni 2025 Taycan'ınızı Çılgınca Yapılandırmanıza İzin Veriyor

Güncellenen Taycan Turbo S, 939 beygirlik olağanüstü bir güç sunarak 918 Spyder'dan daha fazla güce sahip
08-02-2024 10:00 - 143 Okundu

Porsche'nin 2025 Taycan için çevrimiçi konfigüratörü yayında ve herkese hayallerindeki Taycan veya Taycan Cross Turismo'yu belirleme şansı veriyor.

Yenilenen Taycan teorik olarak sadece bir orta dönem makyajı olsa da, performansı ve sürüş menzilini artırmak için bir dizi önemli değişiklik yapıldı. İdeal modelimizi yapılandırırken, Paint to Sample programı aracılığıyla 13.150 $'lık bir seçenek olan Olymp Blue 914 rengindeki amiral gemisi Turbo S'i tercih ettik.

Renk seçildikten sonra, size üç farklı jant arasında seçim yapma olanağı sunuluyor: standart 21 inç jantlar, 21 inç RS Spyder Design jantlar ve 21 inç Mission E Design jantlar. Bunlar için çeşitli renkler de mevcuttur.

İç mekana geçtiğinizde sekiz standart deri seçeneği, iki derisiz seçenek ve üç premium club deri seçeneği bulacaksınız. Taycan Turbo S'imiz, 3.010 $'lık bir seçenek olan Bazalt Siyahı ve Atacama Heige ile kaplanmış Olea Club Deri iç mekana sahip. Porsche ayrıca iki farklı koltuk tasarımı ve karbon fiber kanat aynaları ve parlak siyah kapı kolları gibi çeşitli dış seçenekler sunuyor. Müşteriler, EV'nin yanları boyunca uzanan özel çıkartmaları bile kişiselleştirebiliyor.

Sunulan en pahalı seçeneklerden biri Porsche Active Ride sistemidir ve 7.140$'a mal olmaktadır. Bu sistem, Porsche'nin viraj dinamiklerini geliştirdiğini söylediği bir havalı süspansiyon ekliyor ve ayrıca kapılar açılıp kapandığında sürüş yüksekliğini ayarlıyor. Karbon seramik frenler de mevcut ve sadece 900 $ ile oldukça makul fiyatlı görünüyorlar. Bir diğer ilgi çekici seçenek ise camın şeffaftan matlığa ayarlanmasını sağlayan değişken ışık kontrolüne sahip 4.760 dolarlık panoramik tavan.