2024 Chevy Blazer EV Satışları Büyük Fiyat İndirimleriyle Yeniden Başlıyor

Blazer EV'nin fiyatı 56.715 $'dan 50.195 $'a düştü

Chevrolet elektrikli araçlar üzerine büyük bir bahis oynadı ve bu karar muhteşem bir şekilde geri tepti. En büyük utançlardan biri, yazılım sorunları ve satış durdurma emriyle boğuşan felaket bir lansman yaşayan Blazer EV oldu.

Papyon markası şimdi "özellikleri ve işlevselliği geliştirecek önemli yazılım güncellemelerinin" yanı sıra "bazı ilk sahiplerden duyulan endişeleri gidererek" yanlışları düzeltmek istiyor. Temel sorunların giderilmesinin yanı sıra, güncellemeler revize edilmiş gösterge paneli grafikleri ve birkaç başka dokunuş daha ekleyecek.

Sonuncusu özellikle heyecan verici olmasa da Chevrolet, yazılım güncellemesinin crossover'ın çeşitli sorunlarını çözeceğinden emin olduğu için satışları sürdürmeye karar verdi. Bunu zaman gösterecek, ancak satışlar Aralık ayından bu yana durmuş durumda.

Satışlardan bahsetmişken, Chevrolet fiyatları önemli bir oranda düşürmeye karar verdi. LT AWD artık 50,195 $'dan başlıyor ve bu, önceki fiyatı olan 56,715 $'a kıyasla büyük bir tasarruf anlamına geliyor. RS AWD 60,215 $'dan 54,595 $'a düşerken RS RWD 61,790 $'dan 56,170 $'a düşüyor.

Bunlar önemli indirimler ve fiyat indirimi, Blazer EV ile 58.590 $ 'dan başlayan Cadillac Lyriq arasına çok ihtiyaç duyulan bir mesafe koymaya yardımcı oluyor. Ayrıca bu fiyatların 7,500 $ federal vergi kredisinden önce olduğunu ve daha da uygun fiyatlı bir varyantın ufukta olduğunu belirtmek gerekir.