911'den İlham Alan Balıksırtı Koltuklara Sahip Restomodded Toyota Land Cruiser Tam Aradığınız Gibi Görünüyor

Bu ağır modifiye edilmiş FJ62'ye güç veren 6,2 litrelik LS3 V8 ve 6L80 şanzıman

1988 model Toyota Land Cruiser FJ62 ile Porsche 911'in ortak noktası nedir? Pek değil. Bununla birlikte, Kuzey Carolina merkezli Land Cruiser restoratörü TLC4x4, klasik bir 911'den ilham alan özel bir FJ62 üzerindeki çalışmalarını henüz tamamladı.

Porsche'den ilham alan Agate Grey boyası, yeni ön çamurluk havalandırma delikleri, arka üç çeyrek havalandırma delikleri ve bu bozulmamış Toyota'yı alışılmışın dışına çıkarmak isteyenler için bir dizi kaya kaydırıcı da dahil olmak üzere aracın dış kısmında kapsamlı çalışmalar yapıldı.

TLC4x4 ayrıca yetenekli off-roader'ı yeni LED ışıklar ve BFGoodrich arazi lastikleriyle sarılmış bir dizi 17 inç Method jantla donattı.

Tüm Porsche'lerin en ikonik modelinden esinlenen bir dizi başka unsur da kabin boyunca yer alıyor. Bunlar arasında, tıpkı bazı klasik 911'lerde olduğu gibi, Houndstooth ekleri olan Relicate Leather ile kaplanmış yeni koltuklar yer alıyor. TLC4x4'ün iç mekan yükseltmeleri arasında Land Cruiser için yeni bir tavan döşemesi, ısmarlama göstergeler ve gösterge panelinin ortasında büyük bir JVC bilgi-eğlence ekranı yer alıyor. Ayrıca bir dizi Kicker KS Serisi hoparlör ve güçlü bir subwoofer da yer alıyor.
 

Kaputun altında, stok güç aktarma organları yerini 6L80 şanzımanla eşleştirilmiş 6,2 litrelik doğal aspirasyonlu LS3 V8'e bırakmış ve bunu katalitik konvertörlü ve Magnaflow susturuculu 3 inçlik paslanmaz çelik egzoz takip etmiş. Toyota'nın normal frenleri artık işe yaramıyordu, bu yüzden yeni DBA rotorları ve balataları ile değiştirildiler.