Atlanta'da Çalınan Rolls-Royce Cullinan Teksas'ta Dirsekli Tel Tekerlekler Üzerinde Modifiye Edilmiş Olarak Görüldü

Cullinan'ın izini bulmak birkaç ay sürdü ancak sahibi onu sosyal medyada gördü ve bebek mavisi iç mekanı sayesinde tanıdı

Aracınızı bir valeye vermek riskli olabilir. Geri döndüğünüzde tekerleklerinizin çizilmiş olduğunu görebilir ya da daha da kötüsü, vale sürücüsünün değerli varlığınızı bir gezintiye çıkardığını fark edebilirsiniz. Kesinlikle beklemeyeceğiniz bir şey, vale sürücüsünün arabanızın anahtarlarını bir yabancıya vermesi ve arabayla gitmesine izin vermesidir.

Geçen yılın sonlarında Scott Ware ve eşi Atlanta, Georgia'daki Thompson Otel'e giriş yaptı. Yeni Rolls-Royce Cullinan'larını valeye bıraktılar, ancak çıkış zamanı geldiğinde otel onlara SUV'larını bulamadıklarını bildirdi. Ne yazık ki otel için Cullinan'ın sahibi bu olayın peşini bırakmaya niyetli değildi.

Hemen otele karşı dava açtı ve otelin güvenlik kamerası görüntülerini almak için mahkeme celbi aldı. Bu videoda kimliği belirsiz bir adamın beyaz bir Cadillac sedanla geldiği görülüyor. Vale görevlisi daha sonra mutlu bir şekilde ona Rolls-Royce'un anahtarlarını veriyor. Adam hızla içeri atlıyor ve uzaklaşıyor.

WSBTV ile konuşan çift, Cullinan'ın yerini tespit edebildiklerini ancak hırsızların daha sonra GPS'i devre dışı bıraktıklarını söylüyor. Scott Ware Rolls-Royce'unu ancak aylar sonra sosyal medyada gördü. Teksas'taydı ve tekerleklerine büyük çiviler takılarak modifiye edilmişti ve artık yerel slab kültürünün bir parçasıydı. Ware arabayı benzersiz bebek mavisi iç döşemesi sayesinde tanımlayabildi. Bir videoda aracın Minnesota plakalı olduğu görülüyor.

Houston polisi hırsızlık olayından haberdar edildi ve bir kişi tutuklandı. Cullinan da çifte iade edildi. Thompson Hotel, hala aynı vale şirketini kullanıp kullanmadıklarını öğrenmek için yapılan bir talebe yanıt vermedi.