Kia EV6 GT, KW Coilover Süspansiyon ve BBS Jantlarla Donatıldı

Bir dizi ayarlanabilir helezon yayları ve 22 inç jant, aracın yol tutuşunu iyileştirmeyi vaat ediyor

Kia EV6 GT oldukça etkileyici bir elektrikli araç ve KW ile BBS, aracın çılgın performans seviyesini daha da yükseltecek yeni bir süspansiyon ve jant paketi geliştirmek için ortaklık kurdu. İsterseniz bunu bir EV6 GT RS olarak düşünün.

Süspansiyon söz konusu olduğunda, çok az şirket KW kadar saygı görmektedir ve EV6 GT için yol tutuşunu iyileştirecek yeni bir coilover seti geliştirmiştir. Amortisörler 12 klik düşük hızda sıkıştırma ve 16 klik düşük hızda geri tepme ayarı sunarken aynı zamanda araç sahiplerinin aracı 20 mm  ile 45 mm arasında alçaltmasına olanak tanıyor.

KW'nin V3 coilover'ları diğer birçok araç için de mevcut ve bu coilover'ların EV6'nın sürüşünü yumuşatmaya ve sönümlemeye yardımcı olurken aynı zamanda lastiklerin optimum düzeyde yol tutuşunu korumasını sağladığı belirtiliyor.

Yüksek performanslı EV için özel bir BBS jant seti de geliştirildi. Bu yeni jantlar BBS CC-R Unlimited jantlar olarak biliniyor ve dört köşede de 55,88 cm ölçülerinde. Beyaz Altın kaplamaya sahip olan bu jantlar otomobilin sportif gücüne mükemmel bir şekilde uyuyor ve aşırıya kaçmadan otomobile biraz daha gösteriş sağlıyor.

Kia EV6 GT olağanüstü bir kit parçasıdır. Gücünü 576 beygir güç ve 740 Nm tork üretmek üzere bir araya gelen bir çift elektrik motorundan alıyor ve  2,174 kg ağırlığına rağmen 100 km/s  hıza sadece 3.5 saniyede çıkabiliyor.