2026 Nissan Navara Renderı Geleceği Tahmin Etmeye Çalışıyor

Yeni Nissan Navara, Interstar büyük minibüsün stil dilini paylaşırsa ne olur?

2021. Ancak ABD dışındaki pazarlarda, 2014'ten bu yana üçüncü yinelemesinde olan ve 2020'de bir yenileme alan Navara'yı sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte, biraz uzun ömürlü olmaya başlıyor, ancak yeni nesil bir model olasılığı gizemini koruyor. Karanlıktayız çünkü açıkçası geliştirme prototiplerinin casus çekimlerine bir an bile göz atmadık.

Bununla birlikte, düşünme şapkalarımızı takarsak, Navara orta boy pikabın halefinin alt yapısını yeni Mitsubishi Triton ile paylaşması muhtemel görünüyor. Ve spekülasyon dünyasında, render virtüözü Theophilus Chin, büyük bir minibüsün cesur ön ucundan ilham alarak bize bir sonraki Navara'nın birkaç spekülatif renderını sundu.

 
 
Bağımsız dijital sanatçı, çoğu kardeş pikapta (Ford Ranger ve VW Amarok gibi) görülen eğilimi izleyerek serayı, sert noktaları ve profili büyük ölçüde değiştirmedi. Bununla birlikte, Triton'a önemli bir makyaj yaparak, platformunu Renault Master ile paylaşan yepyeni bir büyük kamyonet olan Nissan Interstar'ın ızgara ve farlarını dahil etti.

Theottle ayrıca arka kısımda yeni bir çift LED arka lambanın yanı sıra Navara yazıları içeren yeniden tasarlanmış bir bagaj kapağı da eklemiş. Ayrıca, jantlarda değişiklikler yaptı ve çamurlukları değiştirerek karışıma daha fazla Nissan havası kattı. Gelecekteki Navara'nın mekanik açıdan Mitsubishi'den az ya da çok farklılaşıp farklılaşmayacağını zaman gösterecek.

Yeni nesil Mitsubishi Triton / L200, 148 bg , 181 bg veya 201 bg

Great Wall Çin'de Yeni Bir Markanın Büyük Lüks Sedanını Tanıttı
2025 Toyota Land Cruiser 'Mini': Ford Bronco Sport Rakibi Hakkında Bildiklerimiz
tarafından Taboola
Bu özellikler potansiyel olarak Nissan tarafından yansıtılabilir, ancak söylentiler gelecekte hibrit bir benzinli motorun kartlarda olabileceğini gösteriyor. Ayrıca, Mitsubishi iki farklı 4WD sistemi arasında seçenek sunuyor ve yüksek özellikli donanımlar çeşitli off-road sürüş modlarına sahip.

Nissan, yeni Navara'nın çıkış tarihi konusunda kartlarını kapalı tutuyor, ancak söylentiler modelin 2025 yılına kadar gelebileceğini gösteriyor. Nissan Navara'nın bir tonluk orta boy pikap sınıfındaki rakipleri arasında Toyota Hilux, Ford Ranger, VW Amarok, Mitsubishi Triton, Mazda BT-50 ve Isuzu D-Max yer alıyor.

150 güç üreten üç farklı çıkışa sahip 2.4 litrelik turbo dizel ile sunuluyor.