Citroen kampanyası 2024

Citroën Sıfır Araç Kampanyaları Hakkında Bilgilendirme.

Citroën Sıfır Araç Kampanyaları: 2024'te Hayalinizdeki Arabaya Ulaşın

Citroën Sıfır Araç Kampanyaları Hakkında Bilgilendirme

Citroën'le Hayallerinizdeki Araç Artık Daha Yakın

Citroën, sıfır araç kampanyaları arasında en çok tercih edilen markalardan biri olarak öne çıkıyor. Elektrikli veya ticari araç olsun, Citroën ile hayalinizdeki araca ulaşabilirsiniz.

Ara Başlık: 2024 Sıfır Araç Kampanyaları: Geniş Seçenekler, Avantajlar

Sıfır km araba kampanyaları 2024 ile istediğiniz model otomobile sahip olabilirsiniz. Ticari bir işletmeniz varsa Citroën Berlingo Van ya da Jumper gibi ticari araçları tercih edebilirsiniz.

Citroën Sıfır Araç Kampanya Türleri ve Avantajları

Ara Başlık: Faizsiz ve Düşük Faizli Kredi Seçenekleri

Sıfır araba kampanyaları içerisinde, sıfır faiz imkânı sunan kampanya seçenekleri bulunmaktadır. Bazı araçlarda 15 ay yüzde 0 kampanyası da mevcuttur. Örneğin, Citroën Ami için 15 ay yüzde 0 faiz ile 150 bin TL'lik kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Ara Başlık: Düşük Faizli Kredi Avantajları

Düşük faizli kredi kampanyaları da modele ve model yılına göre değişebilir. Bu seçenekler sayesinde yüksek faizlerden etkilenmeden araç sahibi olabilirsiniz.

2024 Sıfır Araç Kampanyalarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Uygun Fiyatlar, Esnek Ödeme Seçenekleri

2024 model bir C4 için 12 ay yüzde 0,99 faiz oranıyla 250 bin TL kredi kullanabilirsiniz veya faiz ödemek istemezseniz 12 ay yüzde 0 faiz ile 185 bin TL kredi kullanabilirsiniz.

En Doğru Seçim: Kampanyalarla Avantajlı Araç Sahibi Olun

Sıfır araba fiyatları belirli periyotlarla değişir. Bu değişimden en az etkilenmek için en doğru seçenek kampanyalardır. Citroën'in kampanyaları sayesinde araç bedelinin belirli bir kısmını kredi kullanarak ödeyebilirsiniz.

Binek ve Ticari Araç Kampanyaları

Ara Başlık: Binek Araç Seçenekleri

Citroën C3 Aircross veya C4 gibi binek araçlar için özel kampanyalar sunulmaktadır. 2024 model bir C4 X için 250 bin TL'lik kredi kullanabilirsiniz.

Ticari Araç Seçenekleri

Ticari işletmeler için Citroën, Jumpy Spacetourer veya Berlingo gibi geniş iç hacme sahip ticari araçlar sunmaktadır. Bu araçlar için de yüzde 0 faiz avantajları mevcuttur.

Elektrikli Araç Kampanyaları

Çevre Dostu Seçenekler

Citroën, elektrikli Ë-C4 ve Ë-C4 X seçenekleri ile çevre dostu araçlar sunmaktadır. Elektrikli sıfır araç fiyatları ile araç kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Not: Finans kampanyaları 2024 model yılı belirli model ve versiyonlar için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Finans kampanyası ve fiyatlar belirli 2024 model yılı Citroën modellerinde 31.03.2024 tarihine kadar tüm Citroën Yetkili Satıcılarında geçerlidir.