Bronco Sahipleri Tutulmayı Ford'un Off-Roadeo Texas Sitesinden 2 Bin Dolara İzleyebilir

Sahipler, Ford'un Grey Wolf Ranch'teki off-road alanında iki gecelik bir kamp deneyimi için rezervasyon yaptırabilirler

Ford, Bronco sahiplerini 8 Nisan'daki tam güneş tutulmasını izlemek üzere Bronco Off-Roadeo Texas tesisinde özel bir etkinliğe davet ediyor.

Blue Oval'in Bronco Off-Roadeo Texas tesisi, Austin yakınlarındaki Grey Wolf Ranch'te yer alıyor ve tutulmanın 4 dakika 13 saniye sürmesi beklenen tutulmayı görmek için mükemmel bir fırsat sağlayacak, Meksika'nın ortasından Kanada'nın uzak doğusuna kadar uzanan 115 millik bir bant olan tutulma yolunun tam ortasında bulunuyor.

Katılmak isteyen araç sahipleri, eyalet satış vergisi öncesi 1.995 dolardan başlayan fiyatlarla iki gecelik kamp deneyimi satın alarak yerlerini garantileyebilirler. Bu pakete beş öğün yemek dahildir ve sadece 60 yer mevcut olacaktır. Tutulmanın kendisini görme şansını elde etmenin ötesinde, katılanlar çiftlikte her beceri seviyesine uygun ve Bronco, Bronco Sport ve Bronco Raptor'a mükemmel şekilde uyan bir dizi farklı parkur içeren bir günlük off-road deneyiminin tadını çıkaracaklar.

 

Bu off-road macerası en fazla dört kişi için araç başına 595$'dır ve iki öğün yemek dahildir. Tutulmanın hemen ardından Ford, özel Bronco Raptor Blackout Paketini tanıtacak.

 
Ford, Las Vegas, Nevada, Moab, Utah ve New Hampshire'da Bronco Off-Roadeo programları yürütmektedir. Bu programlar, Bronco sahiplerinin araçlarının potansiyelini güvenli bir ortamda uzman patika rehberleri eşliğinde keşfetmelerine olanak tanıyor ve araç sahipleri arasında çok popüler olduğunu kanıtlıyor.

Ford Enthusiast Vehicles Genel Müdürü Matt Simpson, "Anketlerimize göre Bronco Off-Roadeo'ya katılanların yüzde 94'ü 5 yıldızlı bir değerlendirme yapıyor" dedi. "Şimdi Bronco ve Bronco Sport müşterilerine hayatta bir kez karşılaşabilecekleri bir fırsat sunuyoruz ve bu da karışıma bir yıldız daha ekliyor."