Emory Dokunuşlu Bir Porsche 356A Bir Evden Daha Değerli

Otomobile güç veren yeni 2.6 litrelik düz dört silindirli araç 260 bg'lik etkileyici bir güce sahip

1958'den kalma bir Porsche'ye 500.000 (15.282.820,00 Türk Lirası)doların üzerinde para harcama fikri on yıl öncesine göre daha az çılgınca görünse de, Emory Motorsports tarafından yeniden inşa edilen ve modifiye edilen bir 356A piyasaya çıktı ve bu fiyata satılması bekleniyor.

Emory aracı 2021 yılında satın aldı ve iki yıl boyunca yorulmak bilmeden çalışarak aracı karşınızda gördüğünüz muhteşem esere dönüştürdü. Firma, ön kısım da dahil olmak üzere bazı panellerin şeklini değiştirmeden önce 356A'nın orijinal kaportası çıplak metale kadar soyuldu. Daha sonra güzel bir metalik mavi tonuna boyandı ve siyah bir yumuşak tavanla donatıldı.

Klasik Porsche'nin dört köşesinde de havalandırmalı disk frenler bulunurken, 16 inçlik bir dizi kütük alüminyum jant da çekiciliği artırıyor. Ayrıca Porsche'nin kabini de Hydes konyak deri ile kaplanmış, sabit sırtlı kova koltuklar, siyah kauçuk paspaslar, ahşap vites topuzu, üç kollu direksiyon simidi ve Bluetooth ses sistemi ile donatılmıştır.

Emory bu 356A'yı dönüştürürken motoru da elden geçirmiş. Kapağı kaldırdığınızda, Rothsport Racing'in yeni 2.6 litrelik düz dört motorunu göreceksiniz, ayrı gaz kelebeği gövdeleri ile 260 hp güç ürettiği iddia ediliyor. Motor beş ileri manuel şanzımanla eşleştirilmiştir.

Bring a Trailer'daki ilanda aracın dönüşümünden bu yana sadece  1.126 km sürüldüğü belirtiliyor. Bir sonraki sahibinin ona çok daha fazla kilometre ekleyeceğini umuyoruz, çünkü sürmek kesinlikle çok keyifili.