Genesis Kış Eğlencesi İçin Vahşi G70 Snow Edition'ı Tanıttı

Lüks SUV'un maceracı versiyonu White Turf St. Moritz etkinliği sırasında İsviçre dağlarında görücüye çıktı

Genesis, kış sporları meraklılarına hitap etmek için tuner Delta 4×4 ile ortaklaşa oluşturulan "Kar" sürümü olarak bilinen GV70'in benzersiz bir yinelemesini ortaya çıkardı.

Kar temalı SUV, Kore'de sunulan Genesis GV70 Camping Gear Black Edition ve Avrupa'da sunulan GV70 Project Overland ile yakından benzerlik gösteriyor. Bu benzerlik, her üç modelde de Delta 4×4 tarafından sağlanan ortak gövde seti ve benzer off-road geliştirmelerinden kaynaklanıyor.

GV70 Snow, karlı dağ ortamlarında etkili bir kamuflaj işlevi gören beyaz boyasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca, Genesis ile işbirliğinin bir parçası olarak İsviçreli Anavon şirketi tarafından sağlanan bir çift özel yapım kayak içeriyor.

Kayakların yanı sıra SUV'de özel bir portbagaj, Vision X tarafından üretilen 40 inçlik LED çubuklar ve ön tampona monte edilmiş dört adet Baja Design Sis Farı bulunuyor. Bunlar, hava koşullarından bağımsız olarak günün her saatinde dağları keşfetmek için yeterli ışığa sahip olmanızı sağlar.

Daha da önemlisi, GV70 Snow, siyah Klassik B Rugged Wheels üzerine monte edilmiş yeni bir yüksek çekişli BF Goodrich KO2 lastik seti (265/60R18) ile donatılmıştır. Bu yeni lastikler, yerden yüksekliği artıran bir süspansiyon yükseltme kiti ve daha geniş bir duruş sağlamak için çamurluk uzatmalarıyla tamamlanıyor.

Şirket herhangi bir performans modifikasyonundan bahsetmemiştir. Hatırlatmak gerekirse, GV70'in İYM ile çalışan en güçlü versiyonu 375 beygir gücü ve 530 Nm tork sağlayan turboşarjlı 3,5 litrelik benzinli bir motorla donatılmıştır. Bu güç, sekiz ileri otomatik şanzıman aracılığıyla dört tekerleğe de gönderilir.

Genesis GV70 Snow, İsviçre'nin St Moritz kentinde her yıl düzenlenen bir "lüks binicilik etkinliği" olan White Turf etkinliğinde tanıtıldı. Genesis modelin satışa sunulup sunulmayacağını ya da tek seferlik bir model olarak kalıp kalmayacağını doğrulamamış olsa da, Delta 4×4'ün bu tür modifikasyonlar sağlama geçmişi göz önüne alındığında, benzer bir kitin gelecekte Genesis GV70 sahiplerine sunulma olasılığı var. Genesis halihazırda Kore'deki SUV'ları için kamp odaklı bir dizi aksesuar sunuyor.