Lynk & Co'nun Yeni 07 EM-P'si Şık Bir Plug-In Hibrit Sedan Olarak İlk Kez Görüntülendi

Yeni Lynk & Co modelinin 60 milden fazla elektrikli menzil sunması bekleniyor

Lynk & Co 07 EM-P'nin ilk resmi fotoğrafları, Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı sayesinde, resmi tanıtım öncesinde çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Aynı markanın diğer modelleriyle çeşitli tasarım benzerliklerini paylaşıyor ve bu da onu Lynk & Co modeli olarak kolayca tanımlanabiliyor.

Dikkatiniz hemen 07 EM-P'nin farlarına çekilecek. Biraz şahinin veya şahinin pençelerine benziyorlar ve ön uç boyunca uzanan, farların kendilerini barındıran bir şeritle birlikte geliyorlar. Lynk & Co'nun tasarımcıları ayrıca tamponun tabanına doğru hoş bir siyah ızgara şekillendirdi.

Sedanın yanları, kapılar boyunca uzanan kavisli alanlar ve gömme kapı kolları sayesinde öne çıkıyor. Yeni plug-in hibrit sedan aynı zamanda çok ilgi çekici bir çift kapı aynasına sahiptir ve siyah tavan ve sütunlarla iki tonlu kaplamayla tamamlanmıştır. Tasarımın öne çıkan diğer özellikleri arasında kalın C sütunları, arka LED ışık çubuğu ve küçük bir dudak spoyleri yer alıyor.

Car News China, Lynk & Co 07 EM-P'nin 4.827 mm uzunluğunda, 1.900 mm  genişliğinde ve 2.843 mm  dingil mesafesi ile 1.480 mm  yüksekliğinde olduğunu bildirdi. Mevcut CMA Evo platformu tarafından desteklenmektedir ve aracın adındaki 'E' sizi bir BEV olduğuna inandırabilir, ancak durum böyle değildir.

07 EM-P'nin plug-in hibrid güç aktarma organları 161 beygir  güç üreten 1.5 litrelik içten yanmalı motoru bir araya getiriyor. Çinli yetkililer elektrikli motor hakkında herhangi bir spesifikasyon açıklamadı, ancak kombine 215 beygir gücü  üretmesi ve 18.99 kWh LFP batarya tarafından çalıştırılması bekleniyor. Yeni Lynk & Co modelinin sadece elektrikli araçla yaklaşık 102 km sürüş menzili sunması bekleniyor.

Translated with DeepL.com (free version)