GM'nin Wuling Starlight'ı Çin İçin Baş Döndüren Bir Vagon

GM'nin Çin'deki ortak girişiminden çıkan araç, geçtiğimiz Aralık ayında piyasaya sürülen sedanın temel tasarım detaylarının çoğunu koruyor

Wuling Starlight ürün gamı yakında şık bir Station Wagon varyantı ile büyüyecek ve Çinli marka yaklaşan modeli bir dizi ayrıntılı görselle önizledi.

General Motors'un Çin'deki ortak girişimi SAIC-GM-Wuling'in Starlight modeli şu haliyle sadece sedan olarak satılıyor ve Çin'de piyasaya sürülen hiç bitmeyecekmiş gibi görünen yeni otomobiller arasında çarpıcı ve genç tasarımı sayesinde öne çıkmayı başarıyor. Bu çizimler Estate'in daha da güzel görüneceğini gösteriyor.

Aracın ön kısmında belirgin bir değişiklik yapılmamış ama bu kesinlikle kötü bir şey değil. Ön panelin genişliği boyunca uzanan aynı ince LED ışık çubuğunun korunduğunu ve farların ön ızgaranın her iki tarafında ayrı ünitelerde yer aldığını görebiliyoruz. Renk uyumlu parlak siyah ızgara, tamponun dış kenarlarındaki keskin krom unsurlar gibi araca mükemmel bir şekilde uyuyor.

Dramatik değişiklikler, uzatılmış tavan ve sedan modelden çok daha büyük olan yan camlarla başlıyor. Mevcut modelde olduğu gibi, geleneksel arka lambaların yerine köşeli bir LED ışık çubuğu da kullanılmış. Vagon ayrıca bir dizi tavan rayı ve büyük bir saklama kutusuyla tasvir edilmiş, ancak bunların Wuling tarafından sunulan resmi aksesuarlar olup olmayacağı bilinmiyor.

Görünüşe göre Wuling, Çin'de araçlarıyla maceraya atılmak isteyen ve sayıları giderek artan yaşam tarzı odaklı alıcılara hitap etmeyi hedefliyor. Starlight Station Wagon tam da bunu yapmanın pratik ve şık bir yolu olabilir. Ancak aracın üretim hattına ne zaman hazır olacağı ve müşterilerin eline ne zaman ulaşacağı henüz belli değil.