2025 Jeep Wagoneer S Ekranlarda Her Şeyi, Düğmelerde Her Şeyi Sunan İç Mekanı Ortaya Çıkarıyor

Orta boy elektrikli SUV'un bu sonbaharda çıkması planlanıyor ve gösterge panelinde bir değil, iki değil, üç değil, dört ekran bulunacak

Tamamen elektrikli Jeep Wagoneer S üretime yaklaşıyor ve bugün kabin tasarımına ve özelliklerine ilk bakışımızı sunuyoruz. Estetik açıdan diğer lüks merkezli markaların SUV'larıyla rekabet etmeyi hedeflediği açık. Aşağıdaki fotoğraflar Wagoneer S'i diğer Jeep ailesi üyelerinden ayıran bazı benzersiz detayları da gözler önüne seriyor.

Konuya yabancı olanlar için, Wagoneer S markanın ilk özel küresel elektrikli aracı ve bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Çeşitli varyantlar mevcut olacak olsa da, en üst uçtaki amiral gemisi modeli 600 bg'ye kadar güç üretecek ve 0 96 km/s hızlanmasını sadece 3,5 saniyede gerçekleştirebilecek. Bunu Range Rover, BMW ve Mercedes-Benz'e karşı büyük bir hamle olarak düşünün.

Bu nedenle, büyük ölçüde lüks ve işçiliğe odaklanıyor. Jeep, teknolojinin "kusursuz" entegrasyonunu "titizlikle hazırlanmış zanaatkâr detayları" ile övüyor. Gösterge paneli, mevcut Grand Wagoneer'in yaptığına benzer şekilde dört farklı ekranı entegre ediyor. Aslında, gösterge panelinde tek bir fiziksel düğme bile yok gibi görünüyor. Eğer bu doğruysa, Grand Wagoneer bile birkaç fiziksel düğmeye sahip olduğu için Jeep ilk kez bu yolu seçmiş olacak.

Hemen altında yeni ve benzersiz bir ayrıntı olarak bir ambiyans aydınlatma şeridi yer alıyor. Kontrollerin sola ve bardak tutucuların sağa kaydırıldığı orta konsol da farklı. Konsolun kendisi, piyano siyahı döşeme gibi görünen şeyi çevreleyen bir file desenine sahiptir.
 

Jeep, yolcuların standart çift bölmeli panoramik sunroof'un keyfini çıkaracağını ve segmente özel 19 hoparlörlü McIntosh ses sistemi ekleme seçeneğine sahip olacağını söylüyor. Grand Wagoneer'de test ettikten sonra, bunun piyasadaki en iyi ses sistemlerinden biri olduğunu doğrulayabiliriz.

Wagoneer S'in satışına bu sonbaharda başlanması planlanıyor. Stellantis'in STLA Large BEV-Native platformunu kullanan ilk Jeep ürünü olacak olan bu araç, markanın küresel elektrikli araç portföyünde önemli bir adımı temsil ediyor. Aynı mimari yeni nesil Dodge Charger'ın da temelini oluşturacak, ancak saf EV versiyonunun yanı sıra, sonunda içten yanmalı güç de sunacağı söyleniyor.